Første planlegging..

I går var jeg og så lokalene til Lørenskog Kunstforening, hvor jeg skal utstille malerier til våren. Jeg hilste på Anne Kristine Togstad, som skal utstille skulpturer i den andre halvdelen av lokalet. Vi målte og så og skrittet opp, og var begge like optimistiske over stedet og prosjektene våre da vi dro hjem, tror jeg. Lørenskog kunstforening har et flott lokale i den svære bygningen som ser ut som et grunnstøtt skip når man kommer kjørende østfra på E6. Jeg har ofte lurt på hva som er inni der. Det viste seg å være Lørenskog Hus,, med et hyggelig torg på baksiden, og teatersaler, bibliotek, kino, galleri og mange aktiviteter året rundt. Mange folk ut og inn, og alle kan se inn i galleriet mens de kjøper billetter eller venter på noen. Jeg tror at på Lørenskog kan bildene mine kommunisere med mange forskjellige folk, som kanskje tillater seg selv å være nysgjerrige og ikke kommer på kunstutstilling med ferdig rynket nese, eller lammet av redsel for samtidskunstens koder. Dette blir morsomt!

image.jpg

Nå har jeg laget en enkel modell av lokalet for å se hva jeg får plass til og hva som egner seg der. Da viste det seg at jeg blir nødt til å male noen bilder som er en god del større enn det jeg er vant til. Holder på å venne meg til tanken. 

image.jpg
image.jpg