Jeg har laget nettside

image.jpg

Storartet, tenker jeg, her jeg sitter litt smaløyd utpå kvelden etter en lang, foroverbøyd dag. Første gangen jeg skulle lage nettside, trodde jeg at jeg måtte lære kode, og skrive ting som ahref og //. Husker ingenting, noen syntes det var kult, men det var bare forvirrende. Senere var det nettsideprogrammet med alle de uforståelige tabellene inni hverandre som utløste ras av forskjøvete avsnitt hvis man ikke passet på. 

Så jeg har hatt en helt ubevegelig nettside under mottoet: "er det sånn noenlunde, ikke rør det!" I mange år. 

Så kom Camilla, vår nyhets- og medieguru og fortalte at det nå fantes nettbaserte tjenester med moduler og maler. Så nå skulle det liksom være enkelt? Det var det.

Her er altså min nye nettside, som lar seg forandre uten at man har glemt alt siden sist. Og med blog!

Jeg slenger på et bilde også.